ОСТАННІ НОВИНИ

Перші слова Савченко на волі

|

Надія Савченко сьогодні, 25 травня, повернулася додому – в Україну. Літак із російською бранкою прилетів в аеропорт «Бориспіль» близько 15 години.

савченко

Одразу після прильоту Надія поїхала до Адміністрації Президента, але перед тим ненадовго босоніж вийшла до журналістів. Перший виступ Надії після ув’язнення був доволі емоційним.

«Якби люди не говорили – то політики б мочали вічно! Тому дякую всім людям, дякую вам всім! Хочу сказати дякую всім, хто бажав мені добра, тому що завдяки вам я вижила.  Хочу сказати дякую всім, хто бажав мені зла, тому що на зло вам я вижила! І Хочу сказати дякую тим, хто був байдужим за те, що не заважали. Дякую вісім!», – заявила вона.

Нагадаємо, Надію Савченко засудили в Росії 22 березня 2016 року.

Сьогодні зранку з’явилась інформація, що Надію Савченко обміняють на російських ГРУшників. Згодом адвокат Савченко Марк Фейгін підтвердив цю інформацію. По обіді на сайті Президента з’явилась інформація, що літак з Надією приземлився в Україні, а незабаром Надія вийшла до журналістів українцями.

Водночас прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив, що Володимир Путін підписав помилування для Надії Савченко.

Додамо, що ведеться онлайн-трансляція з Адміністрації Президента, де відбудеться зустріч з українською Надією.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *