ОСТАННІ НОВИНИ

«Лев Девелопмент» пропонує сучасне житло поблизу Львова

|

Представники компанії «Лев Девелопмент» ініціювали зустріч з керівниками агенцій нерухомості та ріелторами, на якій презентували житловий комплекс Shuttle у Дублянах.

8

За словами співзасновника компанії «Лев Девелопмент» Олександра Островського, люди повиннінавчитися купувати комфортне житло, яке дозволить в майбутньому не витрачати зайвих коштів.

«Сьогодні дуже багато людей купують собі житло. Я вважаю, що квартира – це не лише те місце, де можна поспати після роботи. Саме для того ми робимо все можливе, щоб люди не лише почували комфорт, а й самі вирішували, скільки платити за опалення, яка температура має бути у квартирі. При купівлі квартири клієнт тратить великі кошти, тому важливо зробити все, щоб покупець потім не пошкодував за жодну витрачену копійку», – вважає він.

3

Наразі компанія «Лев Девелопмент» пропонує квартири у ЖК Shuttle, який знаходиться у Дублянах. Хоча на карті це за межами Львова, потрібно лише 15 хвилин на автомобілі, щоб опинитися біля Оперного.

Під’їзди та вуличні ліхтарі отримуватимуть енергію від сонячних батарей, а вода очищатиметься завдяки спеціальній системі. Слід додати, що будинок знаходиться біля саду, що гарантує чудовий вигляд з вікна.

5

Планування квартири покупець може змінити безкоштовно. Житло можна придбати як однокімнатне, так і трьохкімнатне з терасою, яке розташоване на шостому поверсі. Також поблизу будинку знаходяться садочок та школа.

Будівництво буде завершено до кінця поточного року. Житло можна придбати,заплативши половину суми. Виплату іншої половини можна здійснити протягом домовленого часу. За ходом робіт можна спостерігати онлайн на сайті ЖК Shuttle.

2

Як пояснив дизайнер ЖК Shuttle Андрій Матвійчук, подібних будівель у Дублянах немає, тому саме цей будинок дозволить архітектурі міста розвиватися у новому напрямку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *