ОСТАННІ НОВИНИ

Українці «задали жару» в Росії на чемпіонаті Європи з ушу. Переміг львівський спортсмен

|

Збірна України сенсаційно завершила свій виступ на чемпіонаті Європи серед дорослих та юніорів з ушу, що відбувався в Москві 17 – 21 травня. Зокрема, чемпіоном Європи з ушу став вихованець львівської школи Андрій Фегецин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

ушу

Українські спортсмени, серед яких було й четверо вихованців львівської школи ушу – дрогобичани: Сенюх Вероніка, Фегецин Андрій, Сотрихіна Роксолана, Котляр Дмитро за чотири  дні змагань зуміли вибороти 50 медалей та посісти друге загальнокомандне місце серед 29 країн-учасниць.

Відтак, Андрій Фегецин (тренер – Оксана Сотрихіна), для якого цей чемпіонат був дебютним, став справжньою сенсацією та відкриттям турніру, зумівши здолати опір більш досвідчених та сильніших спортсменів. Андрій виборов нагороду найвищого ґатунку у змагальному розділі «Таолу (демонстрація техніки) без зброї».

Гідну пару нашому чемпіонові склали його земляки, які виступали у молодших вікових групах: Сотрихіна Роксолана – 2 місце (юнаки), Котляр Дмитро – 3 місце (юнаки). На жаль минулорічна чемпіонка Європи Сенюх Вероніка, цього разу зупинилась за крок до п’єдесталу, посівши 4 місце турнірної таблиці.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *