ОСТАННІ НОВИНИ

Один з головних львівських поліцейських здає в оренду землю Дубневичам

|

Заступник начальника Управління поліції охорони Львівської області Іван Гула здає в оренду ділянки фірмі народних депутатів від БПП «Солідарність» Богдану та Ярославу Дубневичам.

гула

Договір оренди двох земельних ділянок загальною площею 3,0566 га укладений в квітні 2014 року, свідчать дані державного реєстру речових прав на нерухоме майно, повідомляють Наші Гроші. Львів.

Мова про ділянки на 1,5415 га та 1,5151 га, що розташовані на території сільської ради Звенигородська у Пустомитівському районі Львівської області. Більшу за розмірами ділянку Іван Гула ділить з Ганною Максимюк, меншою володіє одноосібно.

Оренда двох ділянок площею понад 3 га коштує фірмі нардепів Дубневичів майже 2,5 тис. грн/рік, тобто 208 грн/міс. Землі віддані у користування терміном на 10 років з правом пролонгації.

Окрім цих ділянок, у 2015 році підполковник поліції  задекларував ще дві, на 0,3217 га та 0,3838 га, та будинок площею 78 м2.

Згідно з інформацією реєстру нерухомості, Гулі також належить 1/2 частка будинку на 42,1 м2, який ділить зі згаданою раніше Ганною Максимюк. Нерухомість отримав у спадщину в 2006 році.

Щодо нерухомості дружини Ірини, то їй належать дві земельні ділянки загальною площею 0,2615 га, житловий будинок на 330 м2 та дві квартири, придбані у 2015 році.

Відомо, що одне з помешкань, розміром 73,3 м2, розташоване на вул. Хмельницького у селі Зубра, що під Львовом. У липні 2014 року сестра Івана Гули Наталія Андрусишин придбала тут земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 0.0705 га. Тут же, на вулиці Мазепи, прописаний брат Ірини Гули Ігор Петришин. Додамо, що на околиці під лісом у с. Зубра сімейні маєтки мають брати Ярослав та Богдан Дубневичі – орендарі земель Гули.

Також Ірині Гулі належить автомобіль Ford Mondeo 2008 р.в., а підполковник Гула їздить на позашляховику малого класу «ВАЗ 21213» 2003 р.в., якого вперше задекларував у 2015 році.

Як з’ясувалось, заповнюючи розділ про транспортні засоби, підполковник Гула забув про придбаний у 2015 році причіп до автомобіля – «Скиф М2», який належить дружині.

Згідно з декларацією за 2015 рік, подружжя не має вкладів у банках. Однак, у 2014 році Ірина Гула зберігала на банківському рахунку понад  80 тис. грн. За підсумком минулого року подружжя отримало надходжень у загальному розмірі 189,5 тис. грн, роком раніше – 186,8 тис. грн.

Додамо, Ірина Гула зареєстрована як ФОП з вересня 2010 року. У межах її спеціалізації – роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах. Їй належать два аптечні пункти №1 аптеки «ГІР». Один з них знаходиться на вул. Кульпарківській, другий – у будівлі 4-тої міської поліклініки на пр. Червоної Калини, 68.

Батько Ірини Гули, Рослав Петришин, є директором ПАТ «Сарнифармація», що займається роздрібною торгівлею фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах. За даними SMIDA, йому належить 5,15% акцій підприємства. Розташоване товариство у місті Сарни Сарненського району Рівненської області, звідки родом Ірина.

Мати Ірини Гули, Євгенія Петришина, є співвласницею двох підприємств, що спеціалізуються на електромонтажних роботах – ТОВ «Безпека-плюс» та ТОВ «Безпечне місто». Серед власників останнього числиться  також дружина начальника державної пенітенціарної служби України у Львівській області, депутата Львівської облради від БПП Михайла Дзюдзя Марія.

Брат дружини Івана Гули, Ігор Петришин, з 2008 по 2009 рік займався розведенням птиці, оптовою торгівлею живими тваринами та роздрібною торгівлею з лотків та на ринках. Сьогодні зареєстрований як фізична особа-підприємець з основною і єдиною діяльністю «інша професійна, наукова і технічна діяльність». У березні 2015 року став керівником львівського ПП «Кооперативна солідарність».

Фото: www.guard.np.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *