ОСТАННІ НОВИНИ

Новий сезон Чемпіонату України з дрифтингу дебютує у Львові

Ірина ПУПКО, для Львівського порталу

|

На «Арені Львів» 4-5 червня знову розгорнеться боротьба українських майстрів бічного заносу: місто Лева другий рік поспіль відкриватиме Чемпіонат України з дрифтингу. Про це кореспонденту Львівського порталу повідомляють організатори чемпіонату.

дрифтинг

Цьогорічний сезон під назвою Belshina Drift Championship of Ukraine 2016 очікує багато близьких та  парних заїздів, круті віражі, кубометри горілої гуми, адреналінову атмосферу та непрогнозовані результати битви. За звання Чемпіона України протягом чотирьох етапів у Львові, Вінниці, Одесі та Києві змагатиметься близько 30 пілотів на машинах потужністю до 1000 кінських сил.

До складу учасників львівських змагань ввійдуть як відомі в Україні та Європі досвідчені спортсмени, так і фаворити минулого року. Вперше на трасі випробують свої можливості новачки (серед яких є і львів’яни) та головне – саме на відкритті сезону у битву повернуться легендарні дрифтери : триразовий чемпіон України та призер закордонних змагань Олександр Грінчук, переможець Української серії з дріфтингу та Гран-Прі Вінниці Денис Лісічонок та призер етапів Чемпіонату України з дріфтингу Віталій Лютий. В нових умовах відстоюватимуть свої звання призери 2015 року Дмитро Іллюк та Олександр Косогов, призер минулорічного фіналу Микита Лук’янов.

В перервах між заїздами глядачі зможуть прийняти участь у шоу-програмі від організаторів та партнерів чемпіонату, придбати сувенір, відвідати автограф-сесії з пілотами та виставку тюнінгованих автомобілів.

Вартість квитків: від 150 грн. Дітям до 10 років (у супроводі дорослих) – вхід безкоштовний. Детальна інформація про програму та покупку квитків знаходиться на офіційному сайті Чемпіонату.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *