ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини кличуть на Турецько-український бізнес-форум

|

Днями у Львові відбулося відкриття Турецько-Української бізнес-асоціації (TUID), котра допомагатиме у координації бізнесу підприємців обох країн. У рамках свого першого проекту TUID  запрошує представників ділових кіл Львівщини для участі у турецько-українському бізнес-форумі, який відбудеться з 1-4 червня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі у прес-службі Львівській ОДА.

форум

“Сьогодні надзвичайно стрімко зростає інтерес турецького бізнесу до Львівщини, як привабливого інвестиційного середовища. Тому очікуємо, що новостворена асоціація займатиметься масштабною діяльністю, в якій ми готові брати участь”, – повідомив начальник управління інвестиційної політики Львівської облдержадміністрації Роман Матис.

Він також розповів, що на форумі, серед інших питань, обговорюватиметься тематика індустріальних парків. Наголосимо, що усі витрати, крім перельоту, бере на себе турецька сторона.

Отримати детальну програму бізнес-форуму і контакти для організації поїздки можна за електронною адресою [email protected]. Більше деталей за номером телефону: (032) 261-20-40.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *