ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні стануть шкільними офіцерами

ІРИНА ПУПКО для Львівського порталу

|

26 львівських поліцейських проходять тренінги по вирішенню шкільних інцидентів. Після цього курсу вони зможуть працювати шкільними офіцерами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

шкільні офіцери

Основним завданням шкільних офіцерів буде запобігання бійкам, курінню та крадіжкам серед учнів. Також спільно зі шкільними психологами визначатимуть дітей схильних до суїциду. Зараз спілкування з учнями відбувається на тему правил дорожнього руху, про те, хто такі поліцейські. Також при відвідуванні навчальних закладів патрульні розповідають про права дітей.

шкільні офіцери1

 

Кількість шкільних офіцерів постійно зростатиме і працюватимуть вони при всіх школах Львова. Вже є погоджений Міністерством освіти та науки України тематичний посібник, у який увійшли 24 актуальні теми для школярів.

шкільні офіцери2

Матеріали для навчання патрульних у ролі шкільних офіцерів та подальшої роботи з учнями розроблена проектом «Реформування системи Кримінальної Юстиції щодо Неповнолітніх в Україні» та Global Affairs Canada.

шкільні офіцери4

Фото: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *