ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують «зазирнути за лаштунки» роботи трамвайного депо

|

Львів’ян та гостей міста запрошують 29 травня із 10.00 до 17.00 в трамвайне депо на День відкритих дверей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

День відкритих дверей

Подія відбудеться на території трамвайного депо № 1 на вулиці Городоцькій, 185.

Під час «Дня відкритих дверей у трамвайному депо» всі охочі зможуть оглянути трамвайні вагони, які курсували Львовом протягом останніх 100 років: найстаріший пасажирський трамвай «Sanok SN – 1» № 093 1909 року виготовлення, відновлений екскурсійний трамвай «Gotha T59E» № 002 1960 року виготовлення, трамвай «Tatra KT4D» № 1174 («Кобра») 1986 року виготовлення, а також найсучасніший трамвай Львова «Електрон» № 1180 2014 року виготовлення. Відвідувачі також зможуть «зазирнути за лаштунки» роботи трамвайного депо і дізнатися, як здійснюється ремонт і технічне обслуговування  трамваїв.

Також відбудеться фінал акції «Квитковий бум» – будуть розіграні місячні абонементні квитки на електротранспорт на червень 2016 року та пройде вікторина «Кращий знавець трамвайної історії Львова», переможці якої отримають право безкоштовно стати пасажирами екскурсійного рейсу трамвая «Gotha T59E» № 002 «Шляхами львівських трамваїв».

В рамках акції «День відкритих дверей у трамвайному депо» відбудеться збір благочинних пожертв на відновлення історичного електротранспорту та облаштування виставки історії електротранспорту у Львові.

«День відкритих дверей у трамвайному депо» завершиться урочистим «Парадом трамваїв» за маршрутом «Трамвайне депо – Головний залізничний вокзал – Трамвайне депо» та пізнавальною екскурсією на трамваї «Gotha T59E» № 002 «Шляхами львівських трамваїв».

Фото: ЛМР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *