ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні знову стартує волонтерський табір «Будуємо Україну разом»

|

Волонтерський табір «Будуємо Україну разом» – це проект, спрямований на допомогу людям, які потрапили у скрутне становище і не можуть впоратись із бідою самотужки. Проект буде відбуватись уже 3 рік поспіль. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

volonteer

«Відновлюємо стіни помешкань – руйнуємо стіни між людьми» – саме під таким гаслом пройшов наш перший відбудовчий табір на Донбасі восени 2014 року. Ідея табору «Будуємо Україну Разом» зародилася влітку 2014, коли стало очевидно, що після військових дій на сході людям буде важко впоратися з їх наслідками, тому ми згуртували молодь з усієї України, щоб допомогти. У серпні 2015 року відбулися відбудовчі табори в Слов’янську та Краматорську, де спільними зусиллями волонтерів та місцевих активістів ми усували наслідки минулорічних бойових дій. За підсумками, у 2014-2015 роках було проведено 10 тижнів волонтерських таборів, відновлено 35 будинків та квартир, залучено 150 волонтерів з усіх куточків України.

Географія проекту значно розширилась, так як табори відбуватимуться у 10 містах України, а саме у: Слов’янськ, Костянтинівка, Маріуполь (Донецька область), Сватове, Сєвєродонецьк (Луганська область), Мелітополь, Енергодар (Запорізька область), Павлоград (Дніпропетровська область), Сміла (Черкаська область) та Червоноград (Львівська область).

Табір буде проводитись впродовж усього літа. Доїзд, проживання та харчування забезпечуються організаторами.

Додаткові деталі можна знайти за посиланням. Анкету можна заповнити за посиланням тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *