ОСТАННІ НОВИНИ

У Ходорові виявили контрабанду з окупованого Донбасу?

|

У справі контрабанди деревини, яку зупинили активісти у Ходорові, з’явилися нові загадкові обставини. Серед затриманих 53 вагонів, які прямували в Румунію, виявили два вагони з сталевими дротами із окупованих територій України. Однак на сьогодні вагони від терористів зникли. Про це Львівському порталу повідомив волонтер та депутат Жидачівської районної ради Тарас Матвіїв.

115

«Два вагони із пів сотні відчепили і погнали на станцію «Хриплин» коло Івано-Франківська. А замість дерева у цих вагонах стальний дріт. А знаєте звідкіля – Ясинувата, з території так-званої ‪‎ДНР! Відправник – горезвісний «Метінвест». Попередній напрямок – експорт на Румунію… Яким чином ці вагони проїхали усю країну? І де вони тепер? ‪СБУ ж мало їх ніби затримати?!», – написав у своєму Фейсбук активіст.

113

Водночас у  коментарі Львівському порталу Тарас Матвіїв розповів, що він вже добу намагається з’ясувати, куди ділися вагони із ДНР.

«Конкретної інформації по вагонах з дротом із окупованого Донбасу досі немає. Їх виявили працівники СБУ, які й мали відповідно діяти. Проте, хто, куди і для чого їх погнав наразі невідомо. Це якась країна чудес, у якій безслідно зникають вагони з контрабандою», – прокоментував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *