ОСТАННІ НОВИНИ

З'явилися подробиці нічних вибухів у Львові

|

Правоохоронці розглядають усі версії нічних вибухів у Львові. Про це під час прес-конференції повідомив т.в.о. начальника ГУ НП у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія, передає Львівський портал з посланням на прес-службу поліції області.

граната

«Основні версії, які відпрацьовує слідство – це хуліганство, підприємницька, політична діяльність власників будинків та залякування», – підкреслив Дмитро Загарія.

Також очільник поліції Львівщини повідомив, що ймовірно, ці два вибухи пов’язані між собою. Щодо типу гранат, які використовували зловмисники, остаточного висновку експертів ще немає, проте, скоріше за все – це були гранати Ф-1.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у подвір’ях двох приватних житлових будинків по вулицях Мельника та Снопківській у Львові пролунали вибухи, внаслідок яких пошкоджено два автомобілі та один з будинків. Постраждалих внаслідок вибухів немає.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство) –  карається позбавленням волі  до семи років та ч.2 ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження чужого майна) – карається позбавленням  до п’ятнадцяти років. Проводиться досудове розслідування.

Фото: rbc.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *