ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівщині з вантажівок злили бензину майже на 19 тисяч

|

У Яворівському районі на АЗС викрали дизпаливо з двох вантажівок. Зловмисники злили пальне на суму понад 18 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

пальне

До Яворівського відділу поліції надійшли заяви від двох водіїв автомобілів «ДАФ» і «Сканія», які повідомили, що вночі 21 травня з паливних баків вантажних автомобілів, які були припарковані на території однієї із АЗС у селі Рясна-Руська Яворівського району  було викрадено дизпаливо з автомобіля «ДАФ» у кількості 500 літрів та з автомобіля «Сканія» -300 літрів. Загалом, на суму 18545 гривень.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 КК України (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Проводиться розслідування, вживаються заходи щодо встановлення осіб, які скоїли крадіжку пального з двох вантажних фур на території АЗС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *