ОСТАННІ НОВИНИ

Любителів гірського бігу та північної ходьби запрошують на змагання

|

Мешканців Львівщини запрошують на відкриті змагання з гірського бігу (Skyrunning) та північної ходьби (Nordwalking) трасою на Говерлу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

говерла

Так, 5 червня 2016 року за міжнародної підтримки відбудуться відкриті змагання з гірського бігу (Skyrunning) та північної ходьби (Nordwalking) трасою на гору Говерлу (2 061 м), що мають на меті підготувати українських спортсменів до побиття рекорду Гіннеса (швидше встановленого часу 4:22:10 год.) на Ельбрусі (5 642 м) у вересні 2016 року. Це буде також можливість позмагатися із відомою чемпіонкою Європи Ізабеллою Заторською. На фініші усі учасники отримають пам`ятну медаль.

Довжина дистанції – 8 км. Старт – в урочищі Козьмещик Рахівського району Закарпатської області від підніжжя г.Говерла на висоті 860 м н.р.м.  Фініш – на вершині г. Говерла на висоті 2 061 м н.р.м.

3-4 червня – день приїзду учасників, суддів, тренерів, реєстрація учасників та видача нагрудних номерів 10:00 – 20:00 год.

5 червня – проведення змагань: 11.00 – старт; 14.00  – закриття дистанції; 16.00  – нагородження переможців та призерів, підведення підсумків змагань.

Фото: mrua.ucoz.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *