ОСТАННІ НОВИНИ

Фінал Кубку України з футболу. Луческу та Вернидуб про сьогоднішній матч у Львові

|

Сьогодні, 21 травня, о 17:00 «Зоря» та «Шахтар» поборються у Львові за Кубок України 2016. Напередодні матчу своїми думками про поєдинок поділилися головні тренери команд, пише ТСН.

Луческу та Вернидуб

Юрій Вернидуб

«У нас молода команда, в якій зібрано багато талановитих футболістів. Ця подія назавжди залишиться в їх пам’яті. Змогли самі собі довести, що можемо грати гідно, дійшовши до фіналу.

Гадаю, якщо ми вже дійшли до фіналу, то зайве щось говорити про мотивацію. Ще раз повторюсь: це історія та можливість завоювати трофей. Можливо, у когось у кар’єрі такої нагоди більше й не буде. Гадаю, що хлопці заслужили зіграти у фіналі. Боротьба має бути чесною, а переможе сильніший.

«Шахтар»? Хіба можна сказати щось нове про цю команду? «Шахтар» – гранд українського футболу, багаторазовий чемпіон та володар Кубка країни, переможець Кубку УЄФА. Великий та сильний клуб».

Мірча Луческу

«Не думаю, що потрібно якось особливо мотивувати футболістів на такий матч – все ж таки це фінал Кубку! Всі гравці без виключення хочуть перемогти і завоювати трофей. Будемо сподіватися, що до матчу буде великий інтерес і що стадіон буде повним. Можливо, в цьому матчі мотивація футболістів залежить не стільки від мене, скільки від уболівальників, котрі повинні стимулювати їх своєю підтримкою. Звісно, вболівальники «Шахтаря» хочуть завоювати титул. Це остання гра сезону і вона залишиться в їх пам’яті, якщо дасть Бог, буде перемога. Тому що до початку наступного чемпіонату буде велика перерва, тож до того часу вони будуть знаходитися під враженням від поєдинку. І, як то кажуть, в житті останнє враження залишається найважливішим.

Є певні проблеми, все-таки завершення сезону. Звісно я б хотів, щоб всі були здоровими і готувалися до матчу. Побачимо, як вийде. Специфіка Кубку передбачає сюрпризи. В чемпіонаті менше несподіванок, бо він довгий: можна перемогти або поступитися. У Кубку все швидко! Тут команда з другої ліги може виграти у клубу з вищого дивізіону.

«Зоря» заслужила виступати у фіналі Кубку не лише результатом, але і якістю гри, яку вони демонструють».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *