ОСТАННІ НОВИНИ

У лісах підвищелась пожежонебезпека, - лісівники

|

За прогнозами Укргідрометцентру наприкінці травня на Львівщині очікується значне потепління і відсутність опадів, що, у свою чергу, сприятиме підвищенню пожежної небезпеки в лісах. У зв’язку з цим обласне управління лісового та мисливського господарства закликає громадян бути обережними з вогнем у межах будь-якої природної території та не розводити багаття у недозволеному місці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

ліс

«Не випадково на в’їздах до лісу встановлені шлагбауми, аншлаги, що закликають громадян берегти ліс від вогню та від засмічення побутовими відходами», – наголошує начальник обласного управління Анатолій Дейнека.

За його словами, з початку 2016-го року рейдові бригади лісогосподарських підприємств склали 13 протоколів на порушників вимог пожежної безпеки у лісах.

Пам’ятайте! Тільки спільними зусиллями збережемо ліс від вогню. Якщо пожежа все ж розгорілася, і ви не можете загасити її самотужки – якнайшвидше зателефонуйте до служби порятунку за телефоном “101” чи повідомте лісову охорону (тел. (032) 297-61-21) або органи місцевого самоврядування.

Фото: lisvisnyk.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *