ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин намагався доправити нелегалів з Росії у Польщу

|

На українсько-польському кордоні затримали групу нелегальних мігрантів та українця-перевізника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

nelegaku

В ході пошукових дій за 700 метрів від державного кордону правоохоронці зупинили легковий автомобіль, яким керував 35-річний українець. Окрім нього в салоні ще перебували чоловік з жінкою та їх 4-річна дитина, як з’ясувалось – всі вихідці з кавказького регіону Російської Федерації.

Дані громадяни мали на меті незаконно потрапити до Польщі, а далі до країн Євросоюзу. Затриманими виявились 25-річний громадянин Туреччини, який наприкінці квітня легально прибув в Україну, та його 27-річна дружина з донькою, громадяни Російської Федерації. В ході огляду з’ясувалось, що чоловік має подвійне громадянство, оскільки в  особистих речах було знайдено його внутрішній та закордонний російські паспорти. Наразі тривають

оперативно-розшукові заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до даного правопорушення.

Українцю, мешканцю міста Львова, який привіз даних громадян до прикордоння, оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення .

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *