ОСТАННІ НОВИНИ

Львів ділиться досвідом з представниками великих міст України

|

Протягом 18-20 травня у Львові тривав навчальний візит представників українських муніципалітетів. Участь у візиті взяли керівники різних рівнів понад 20 міст України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

1

Участь у візиті взяли представники таких муніципалітетів: Вінниця, Дніпропетровськ, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кіровоград, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сєверодонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.

В рамках візиту відбулась зустріч з Директором Міжнародного республіканського інституту в Україні Майклом Дракманом. Також у міській раді Львова учасникам зробили презентацію комплексної стратегії міста, Smart-City, електронного урядування, урбаністичного розвитку Львова, та галузі ІТ міста і бізнес-послуг.

В рамках навчального візиту учасники відвідали ІТ-компанію Symphony Solutions та ознайомились з роботою Центру надання адміністративних послуг на пр. Червоної Калини, 72а. Окрему презентацію роботи ЛКП «Лев» провела директор підприємства Оксана Кошак. Також учасники побували на ПАТ «Електрон».

Сьогодні зранку учасники відвідали Startup Depot на вул. Весняній, 4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *