ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця 2016 року рожеві літаки WizzAir знову літатимуть зі Львова

|

Уже до кінця 2016 зі Львівського аеропорту можуть відновитися польоти бюджетної компанії WizzAir до Італії та Німеччини. Про це Львівському порталу повідомила директор аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

візейр

За її словами, дирекція аеропорту зараз перемовляється з WizzAir щодо погодження цін.

«Дуже тяжко з ними домовлятися, тому що  авіакомпанія хоче  дуже сталі ціни за обслуговування, хочуть гарантію на декілька років й ми намагаємося  знайти способи, яким чином їм погодити саме ту ціну та шукаємо  шляхи додаткового фінансування з наступних років виконання польотів після першого.  Зараз  ми з ними майже щодня на зв’язку», – розповіла вона.

Також вона додала, що після повернення до «львівського неба», компанія перш за все відновить ті польоти, які вона здійснювала два роки тому.

«Візейр» мав би взяти ті рейси, які вони виконували до того. Це є Дортмунд, Мілан, Венеція, Міменгем. Я так і запропонувала їм спочатку повернуться на рейси, які були, а потім вже піде і Англія, Іспанія і т.д. і вони погодились», – заявила Т. Романовська.

«Візейр» сказали, що якщо ми з ними домовимося і знайдемо шляхи отримання гарантій, вони вже можуть почати польоти до нас до кінця цього року», – додала вона.

Раніше Львівський портал писав, що зі Львівського аеропорту можна буде літати до США., а також про те, коли можна літати зі Львова до Європи за «копійки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *