ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию «на гарячому» затримали гаражного злодюжку

|

Працівники групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції під час патрулювання викрили гаражного крадія. Ним виявився 37-річний раніше судимий місцевий мешканець. Про це Львівському порталу повідомили у Стрийського відділу поліції.

велосипед1

16 травня близько четвертої години ранку на одній з вулиць міста, неподалік гаражного кооперативу, під час патрулювання  правоохоронці виявили спочатку  велосипед, що був схований зловмисником  від сторонніх очей, а згодом і самого крадія, котрий прийшов до схованки. У чоловіка правоохоронці вилучили рюкзак доверху набитий інструментами: викрутками, наборами ключів тощо.

Зранку з заявою про крадіжку до Стрийського відділу поліції звернувся 35-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що невідома особа вночі проникла до його гаражу, звідки викрала набір інструментів, а також велосипед вартістю п’ять тисяч гривень.

«Як встановлено досудовим розслідуваням, зловмисник спочатку викрав з гаражу велосипед, який сховав у себе вдома, після чого повернувся за інструментами. Уже на власному велосипеді, який залишив неподалік місця злочину, чоловік планував повернутися додому. Здійсненню його плану завадили працівники поліції, котрі затримали його з викраденими майном», – зазначив начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції ІванМалиш.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази правоохоронці вилучили та повернули власнику.  Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *