ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали п’яного рецидивіста, що їхав на щойно викраденій автівці

|

Патрульні затримали чоловіка нетверезим за кермом викраденої автівки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

викрадене авто

18 травня о 14:40 патрулюючи на автодорозі Київ-Чоп на 624км біля населеного пункту Дуліби, екіпаж помітив як автомобіль Mitsubishi Outlander не увімкнув світловий покажчик повороту змінюючи смугу руху. Патрульні зупинили автомобіль. При спілкуванні з водієм, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на алкотестері встановила – 1.03 проміле.

Окрім того у водія не було жодних документів на керування транспортним засобом. У патрульних виникла підозра, що автомобіль може не належати цьому чоловікові. На 36-річного водія склали адмінматеріали за порушення правил дорожнього руху та керування автомобілем напідпитку. Згодом, його доставили до Стрийського відділу поліції для подальшого з’ясування обставин.

Даний громадянин раніше судимий і вже відбував покарання у місцях позбавлення волі. З’ясувалося, що згаданий автомобіль викрали з автомийки у місті Трускавець. Відтак, патрульні знайшли автомобіль ще до того як власник дізнався про його викрадення. Під вечір, 41-річний мешканець Дрогобицького району написав заяву про викрадення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *