ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні здали кров для дівчини постраждалої в ДТП

|

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху патрульні Львова та працівники Управління здали кров для діток постраждалих в ДТП. Відтак взяли участь у загальнодержавній акції із здачі крові для дітей постраждалих в ДТП «Здай кров-врятуй життя!». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

n1035

Більшу частину крові передадуть на лікування 13-річної Анни Балушки. Зараз вона лежить в дитячій лікарні Львова і щодня потребує переливання донорської плазми. На початку травня, біля населеного пункту Гостинцеве Мостиського району автомобіль збив її разом із подругою і втік з місця ДТП. Дівчат тоді госпіталізували у важкому стані до лікарні. На жаль, старша дівчина померла кілька днів тому.

Решту крові передадуть на лікування онкохворих дітей. Патрульні з власної волі зголосилися допомогти дітям, запевняє начальник управління Антон Пузирвеський.

До прикладу, заступник начальника Управління Максим Підболячний донор зі стажем. Ця здача крові для порятунку життя була у нього 16-ою. Не вперше здають кров і начальник Управління Антон Пузиревський та ще один заступник Юрій Качмар.

«Це не є одноразова акція. Патрульні є частими відвідувачами Львівського обласного центру крові. Здають кров на потреби не лише хворих дітей, а й для усіх хто потребує. Справжнім донором за наказом не станеш. Лише бажання допомогти привело сьогодні сюди півсотні патрульних та працівників управління», – додав начальник Управління патрульної поліції у м.Львові Антон Пузиревським.

Патрульна поліція Львова закликає небайдужих стати донорами крові, а відтак врятувати чиєсь життя.

Фото: kpi.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *