ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра біля Ратуші з’явиться Кубок України

|

Завтра, 19 травня, о 13:30 год. на площі Ринок, перед входом у Ратушу, відбудеться урочисте встановлення Кубка України з футболу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

кубок

 

Мешканці та гості міста матимуть змогу зробити фотографію з кубком. Кубок України з футболу стоятиме на головній площі міста до 19:00 год., а також

«Для нас кожен матч важливий, у цьому випадку особливий, тому що це, практично, завершальний матч цього сезону за участю чоловічих команд, плюс фінал Кубку України проводиться у Львові вперше. Тому ми дуже ретельно готуємося до цього. Велика увага буде приділена безпеці під час цього матчу.

Дуже хотілося, щоб Львів, як завжди, показав високий рівень вболівання, високу відвідуваність і культуру поведінки.

Квитки можна придбати он-лайн, у касах стадіону та Федерації футболу Львівщини.

Футбольний сезон був дуже насичений, відвідувач, вболівальник мав змогу подивитися на найкращі команди Європи і вболівати за різні футбольні клуби України», – зазначив Денис Ринський, директор стадіону «Арена Львів».

Нагадаємо, у суботу, 21 травня, о 17:00 год. на стадіоні «Арена Львів» вперше в історії міста відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку України з футболу сезону 2015/2016 рр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *