ОСТАННІ НОВИНИ

Заступника глави прокуратури Київщини взяли на хабарі у 300 мільйонів

|

Заступника керівника прокуратури Київської області затримали на хабарі у 300 мільйонів гривень. Про це заявив перший директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, повідомляє Depo.Київ.

хабар

“Артем Ситник: щойно було затримано заступника керівника прокуратури Київської області. Сума – 300 млн грн”, – йдеться у повідомленні НАБУ.

В прес-службі Бюро повідомили, що прокурор був затриманий за завдання збитків державі в особливо великому розмірі.

“Була розроблена злочинна схема з виведення цукру з державної власності Аграрного фонду України”, – зазначили в НАБУ, пише ТСН.

Затриманому інкримінують зловживання службовим становищем.

Пізніше стало відомо, що заступник прокурора Київської області затриманий у справі за фактом розкрадання 30-ти тисяч тон цукру Аграрного фонду, пише РБК-Україна.

“Так співпало, що цей заступник прокурора області працював у кабінеті “діамантового прокурора” Корнійця”, – зазначив директор НАБУ.

Колишній заступник генерального прокурора України Давід Сакварелідзе назвав прізвище заступника керівника прокуратури Київської області, якого затримали через злочинні схеми на 300 мільйонів гривень.

Ним виявився Олександр Колесник, який зайняв місце скандального “діамантового” прокурора Олександра Корнійця. Колесником була розроблена злочинна схема з виведення цукру з державної власності Аграрного фонду України, пише ТСН.

За даними Сакварелідзе, Колесник пов’язаний із так званою “горіховою мафією”, яка володіє монопольним правом на експорт продукту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *