ОСТАННІ НОВИНИ

У Новояворівську весільна гулянка закінчилась масовим отруєнням

|

У Новояворівську під час весілля святковими стравами отруїлось 14 людей. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

весілля

Так,  17 травня об 11:20 год. зафіксовано групове захворювання, що проявляється симптомами гострої кишкової інфекції. Виникло внаслідок вживання їжі під час весілля, що відбувалось в ресторані  місті Новояворівськ Яворівського району 14 травня 2016 року.

Перші пацієнти почали звертатись у Новояворівську районну лікарню № 1 у другій половині дня 16 травня. На 11:20 год. 17 травня у інфекційне відділення лікарні в стані середньої важкості госпіталізовано 5 осіб, з них 2 дитини, з діагнозом – гострий гастроентерит.

Станом на 06:00 год. 18 травня у інфекційне відділення лікарні в стані середньої важкості госпіталізовано 14 осіб, з них 6 дітей

«Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів», – наголошують у департаменті.

Причина можливого отруєння з’ясовується.

Фото: www.ukrainianwedding.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *