ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді запрацював новий хлібзавод

|

У вівторок, 17 травня, у Червонограді запрацював хлібзавод, виробничі потужності якого дозволять виготовляти 20 тонн продукції на добу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

хліб

Асортимент налічуватиме понад 30 найменувань . Продукція маркуватиметься Торговою маркою “Кристинопіль хліб”.

За словами Сергія Вишневського, члена ради директорів ТзОВ “Київ-Захід”, до складу якого входить червоноградський хлібозавод, на цьому підприємстві використовуватимуть традиційні технології виробництва хліба. Відтак усі види продукції виготовляимуть без штучних поліпшувачів смаку.

хліб2

Також продукція ТМ “Кристинопіль хліб” відповідатиме всім нормам для постачання в заклади освіти. Крім того, першу партію хлібобулочних виробів передадуть в зону АТО.

Варто зазначити, що виробничі лінії заводу оснащені сучасним обладнанням фірм Kumkaya, Fimak, Імпексмаш. Інноваційною є система шнекової подачі борошна, що розроблена європейськими фахівцями, Spiromatik.

хліб1

Опалення та виробничі потужності забезпечуються енергоощадною технологією пелетного палива. Це дозволяє підприємству не залежати від постачальників газу з інших країн. З метою мінімізації контакту працівників із сировиною використовуються найновіші дозувальні комплекси. На підприємстві працюватиме 150 робітників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *