ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали українця, що має стосунок до тероризму

|

Учора, 18 травня,  під час заходів контролю у пункті пропуску «Танюшівка», що на українсько-російському кордоні, прикордонники Луганського загону виявили причетну до незаконних збройних формувань особу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС.

затримали

Під час перевірки документів громадянина України, який йшов пішки до Росії, прикордонники встановили, що він, можливо, причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Відповідна інформація надійшла від правоохоронних органів. Виявленого громадянина передано співробітникам поліції у Луганській області.

Крім того учора на кордоні з Росією, у пункті пропуску «Гоптівка», за орієнтуванням від правоохоронців, прикордонники Харківського загону виявили громадянина України. Молодик, який підозрюється в кримінальному правопорушенні за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.258 ККУ «Терористичний акт», намагався виїхати до сусідньої країни рейсовим автобусом «Харків – Бєлгород». Підозрюваного прикордонники затримали та передали співробітникам поліції у Харківській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *