ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янин Роман Баховський став керівником митного поста на Одещині

|

Керівник Одеської митниці Юлія Марушевська 17 травня представила виконувача обов’язки керівника митного поста «Відкритий митний простір». Ним став львів’янин Роман Баховський. Про це повідомляє zaxid.net.

4d20688f935f922721023476a046632b

«Роман Баховський повинен запустити роботу «Відкритого митного простору» – нового митного терміналу. Я дуже сподіваюсь, що його досвід із запуску Нової патрульної поліції у Львівській області знадобиться нам тут, в Одесі. Він розуміє як все це треба робити – у межах чинного законодавства і з точки зору бюрократії. Я також надіюсь, що йому вдасться створити потужну команду однодумців, яка працюватиме відповідно до наших цінностей», – прокоментувала ZAXID.NET призначення Юлія Марушевська.

На питання про те, чому Баховський призначений в.о. Марушевська відповіла, що це компетенція голови ДФС Романа Насірова, який чомусь не підписує наказ про призначення.
«На жаль, керівників митних постів, як і заступників голів митниць призначає керівник ДФС. Це має бути рішення Романа Насірова. Він не затверджує кадрових призначень тих людей, які я надіслала йому. Затвердив лише одного заступника на самому початку. Всі посади, які є повинен затвердити Роман Насіров – пробуксовують», – додала керівник Одеської митниці.

Юлія Марушевська додала, що на роботу Романа Баховського таке затягування ніяк не вплине. Вона також додала, що керівництво ДФС ніяк не пояснює затягування кадрових призначень на Одеській митниці.

«Якогось адекватного пояснення з боку ДФС не було. Це одна з форм саботажу того, що ми робимо на Одеській митниці», – резюмувала Юлія Марушевська.

Нагадаємо, 17 травня в рамках робочого візиту в Одеську область прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав Морський вокзал, щоб ознайомитися з ходом його реконструкції. Гройсман пообіцяв проконтролювати виділення з держбюджету всіх необхідних засобів на будівництво відкритого митного простору.

Роману Баховському 29 років. Він має дві вищі освіти (Правознавство/Фізичне виховання). Крім того, він навчається на магістерській програмі з публічного адміністрування (MPA) УКУ.

У 2014 році закінчив навчання по програмі ефективного державного управління Good Governance, Львівської бізнес школи УКУ. Упродовж 2013-2014 років був учасником навчальних курсів компанії RTC по Human Resources Management. Останнє місце роботи – заступник керівника управління із залучення інвестицій Львівської ОДА.

Фото: djerela.com.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *