ОСТАННІ НОВИНИ

Антикорупційний форум у Львові починає з того, що ховається від людей

|

4 червня у Львові повинен відбутися Антикорупційний форум, повідомляють організатори на своїй сторінці у FaceBook. Проте захід, покликаний пролити світло на багато завуальованих та відверто кримінальних речей, починає з абсолютно протилежного: засекречує місце та час проведення.

screenshot_1777_500x317

«Місце проведення Форуму буде повідомлено зареєстрованим учасникам!», – наголошується у повідомленні Антикорупційного форуму у Львові.

Більше того, аби надати ваги та солідності заходу, організатори оголосили про участь відомих політиків, депутатів, чиновників та журналістів, які не давали згоди на участь у ньому. Таким чином отримали запрошення, але не підтвердили свою участь у форумі голова Одеської ОДА Міхаел Саакашвілі, народні депутати України Сергій Лещенко та Мустафа Найєм, голова Львівської облради Олександр Ганущин, міські голови, голови РДА та райрад Львівщини.

Також незрозуміло, що цей захід відбувається в рамках антикорупційних форумів, які по всій Україні організовує Міхаел Саакашвілі, чи це його клон львівського розливу.

Фото: uainfo.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *