ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв вантажівок просять не розбивати щойно відремонтовані дороги на Львівщині

|

Із метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування під час проведення ремонтних робіт на дорогах Львівщини водіїв великовагових транспортних засобів просять дотримуватись правил дорожнього руху, габаритно-вагового контролю, температурного режиму та не нехтувати попереджувальними знаками під час проведення ремонтних робіт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

575d88ab-0da5-41e3-b2d1-2893639a2c38

 

Особливу небезпеку ділянкам, на яких ведуться роботи з влаштування асфальтобетонного покриття становлять великовагові транспортні засоби, водії яких, нехтуючи попереджувальними знаками, виїжджають на щойно сформоване дорожнє полотно, тим самим руйнуючи його.

b4550423-8ad8-4708-826d-ec703acac797

Прикрий випадок стався вчора на автомобільній дорозі Сокаль – Червоноград, де водій важковагового транспортного засобу, проігнорувавши попереджувальні знаки про проведення ремонтних робіт, виїхав на щойно сформоване асфальтобетонне покриття, тим самим завдавши значної шкоди дорожньому одягу. Підрядна організація, яка проводить ремонтні роботи виправить ділянку пошкодження, однак це не гарантує, що інший водій не повторить такого руйнівного маневру.

e457a07b-d5aa-4911-93fa-436c371dddbd

Довідка:

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2015 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Фото: sai.gov.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *