ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вчитимуть поведінки з особливими людьми

|

У Львові 20-22 травня громадська організація у Бібліотеці №18 (Сенсотека) відбудеться перший в Україні тренінг з навиків поводження та правил роботи з людьми з інвалідністю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

інваліди

Мета тренінгу – поширення терміну та культури «інклюзії» (від англ. inclusion – включення-процес включення усіх громадян до суспільства і насамперед тих, хто має труднощі у фізичному чи розумовому розвитку) серед нашого суспільства та забезпечення комфортного середовища у Львові та області для верств населення, що його так потребують.

Протягом 3-денного тренінгу учасники отримують не лише унікальні знання від найкращих тренерів, а й будуть запрошені до подальшої участі у проекті та вже у ролі волонтерів-тренерів навчати персонал кафе та ресторанів Львівщини елементарним навикам правильного поводження з людьми з обмеженими фізичними можливостям.

Тренінг є безкоштовним.

«Приємно, що наше суспільство розвивається та стає ще більш соціально відповідальним, і з’являються все більше і більше проектів, які покликані забезпечити гідні умови для осіб, які цього потребують з огляду на різні обставини. Цей тренінг та подальша робота волонтерів створює потужну базу для розвитку інклюзивного суспільства у Львові та регіоні, а також заохочує співпрацю й між іншими містами та областями країни», – зазначив лідер ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» Тарас Репицький.

Додаткову інформацію про захід можете знайти за посиланням: https://www.facebook.com/events/1622714888052924/

Охочі можуть подати заявку на тренінг за посиланням: http://goo.gl/forms/HXx0Ll1K10

Контакти: Віталій Сергійчук, тел. 0 67 930 75 41

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *