ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суд скасував узаконення скандальної забудови на Снопківській

|

У Львові скасовано незаконну ухвалу суду в справі визнання права власності на будинок на вул. Снопківській. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

снопківська 18-а

Апеляційним судом Львівської області 12 травня цього року задоволено скаргу прокуратури Львівської області на ухвалу Залізничного районного суду міста Львова від 18 вересня 2015 року про затвердження мирової угоди між трьома громадянами, на підставі якої за фізичною особою визнано право власності на житловий будинок, що на вул. Снопківська, 18-а, а також введення його в експлуатацію.

«Прокурором у суді апеляційної інстанції доведено, що згадана ухвала суду прийнята з порушенням норм матеріального права, оскільки будівництво об’єкту проводилось за відсутності відповідної проектно-технічної документації, дозволу ДАБІ України у Львівській області та без погодження органу місцевого самоврядування!, – наголошують у прокуратурі.

Відтак, на вимогу прокурора апеляційним судом скасовано ухвалу Залізничного районного суду міста Львова та повернуто справу для продовження розгляду до суду першої інстанції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *