ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка та Кандибор ревізують ромонти доріг Львівщини

|

Голова Львівської ОДА Олег Синютка та начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор ревізують ремонт доріг у Жовківському та Сокальському районах області. Про це передає кореспондент Львівського порталу із місця події.

2

 

Під час ревізії якості ремонту доріг чиновники проінспектували ремонт дороги Червоноград – Сокаль.

3

За словами Олега Синютки, на ремонт цієї дороги виділили 11 млн грн з бюджету.

11

«За ці кошти передбачена регенерація нижнього шару дороги, укріплення основи та облаштування нижнього посиленого шару асфальту у 6 см. Очікуємо до початку червня на повне завершення робіт», – сказав губернатор Львівщини.

4

Також він розповів, що довжина ремонтованої дороги 10 км. Загалом на неї планують витратити 45 мільйонів гривень. Проте облаштування верхнього шару дороги планується за 2-3 роки.

5

За словами Руслана Кандибора, дорога Червоноград – Сокаль була зруйнована на 90%.

10a

«Ця дорога, мабуть, не ремонтувалася з моменту її асфальтного укладання. А це десь 40 років. Звісно, що ремонтники створили незручності водіям. Але після завершення робіт люди нам будуть вдячні. Я в цьому переконаний», – сказав він.

Також Руслан Кандибор розповів про прикрий інцидент, що мав місце на цій ділянці дороги: вчора довелося ліквідовувати пошкодження щойно відремонтованого дорожнього полотна.

«На теплий асфальт виїхала перевантажена вантажівка, яка зруйнувала частину покриття, довелося вирізати ділянку з пошкодженням та укласти асфальт заново. Аби подібного не повторилося, про це мають подбати й самі водії вантажівок: не їхати на свіжозамощене покриття, бо йому потрібно остигнути… Також до контролю над якістю доріг повинні долучатися територіальні громади», – сказав він.

6

Далі десант чиновників вирушив на початок робіт дороги Червоноград – Радехів. Її ремонтуватимуть за кошти з надходжень від митниці.

7

8

Фото: Андрій Котенський

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *