ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині впіймали злодіїв, які зробили врізку у нафтопровід

|

Правоохоронці затримали двох осіб причетних до незаконної врізки нафтопродуктопровід на території Турківського району.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

naftoprovіd_1

Так, до Турківського  відділення поліції 16 травня надійшло повідомлення про те, що в одному із селищ Турківського району виявлено несанкціоновану врізку в нафтопродуктопровід.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Було виявлено резервуари з рідиною загальною ємністю близько 300 літрів та обладнання для несанкціонованого відбору нафтопродуктів. Витоку нафтопродуктів у навколишнє середовище не було. Сума викраденого встановлюється.

На місці події працівники поліції затримали двох місцевих жителів, віком 43 та 54 років, які підозрюються у крадіжці нафтопродуктів.

Проводиться ряд слідчо-оперативних дій. За цим фактом відкрито кримінальне провадження ч. 3. ст. 185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Зловмисникам загрожує до шести років тюрми.

Фото: zak-insider.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *