ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники запевняють, що на «Шегинях» не було бійки

|

Прикордонники Мостиського прикордонного загону заперечують повідомлення про бійку на пункті пропуску «Шегині». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прикордонників.

прикордонники

З приводу публікацій в пресі щодо конфліктної ситуації яка мала місце в пункті пропуску «Шегині» близько 23.00 години 14.05.2016 року прикордонники повідомили, що в

міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» в зоні митного контролю, відповідно до службового завдання, з метою проведення заходів по боротьбі з організованою злочинністю здійснюють роботу співробітники Служби безпеки України.

«Станом на 22 годину 14.05.16 в пункті пропуску на напрямку в’їзду в Україну утворилось накопичення близько 60 транспортних засобів, на що громадяни, які очікували на оформлення висловлювали своє незадоволення. Оборюючись повільною роботою контрольних служб в пункті пропуску, зокрема висловлюючи невдоволення ретельним оглядом працівниками митниці транспортних засобів по смузі руху «Червоний коридор», біля 23 години близько 80 чоловік вийшли з своїх автомобілів та без оформлення в прикордонному відношенні спробували перейти в зону митного контролю та висловити свої вимоги щодо пришвидшення контрольних операцій в зоні митного контролю. Працівниками прикордонної служби було роз’яснено громадянам вимоги законодавства щодо дотримання законності та порядок проходження видів контролю в пункті пропуску. Також, з метою пришвидшення оформлення в пункті пропуску було організовано додаткові смуги руху для руху транспортних засобів по «Червоному коридору»», – йдеться у повідомленні.

Конфліктну ситуацію було локалізовано близько 23:15.

«Заяви окремих засобів масової інформації про те, що ніби то мала місце «бійка між прикордонниками та людьми, які чекали у черзі для перетину кордону» не відповідають дійсності», – наголошують у відомстві.

Як відомо, Львівський портал повідомляв, що у пункті пропуску «Шегині» зіткнулися працівники СБУ та учасники протесту (відео).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *