ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог здійснив 16 обстрілів українських позицій

|

Ситуація у зоні проведення АТО залишається напруженою. Впродовж минулої доби противник 16 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

«Найскладніша ситуація, з ознаками суттєвого загострення, на Донецькому напрямку. Там українські підрозділи неподалік Авдіївки декілька разів були інтенсивно обстріляні зі стрілецької зброї, гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів калібрів 82 мм та 120 мм.

По наших позиціях на підступах до Мар’їнки вів прицільний вогонь ворожий снайпер. Застосовував там противник й гранатомети.

По українських укріплення в районі селища Луганське, що біля Світлодарського водосховища, бойовики відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП.

Неподалік Широкиного, що на Маріупольському напрямку, бандформування обстрілювали підрозділи ЗС України з 82-мм мінометів та гранатометів.

З початку цієї доби противник продовжив обстрілювати з гранатометів та стрілецької зброї наші позиції біля Авдіївки та Луганського», – йдеться в повідомленні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *