ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО семеро українських воїнів отримали поранення

|

Протягом минулої доби у зоні АТО не загинув жоден український військовий, проте семеро отримали поранення. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

мапа

Луганський напрямок

Противник здійснив 1 снайперський обстріл наших позицій. Це сталося поблизу с. Новозванівка Попаснянського району.

Донецький напрямок

Вчора бойові дії велися виключно під Авдіївкою. Протягом дня противник 9 разів порушив режим тиші. Ворог вів вогонь одразу з трьох напрямків – Спартака (південь), Мінерального (південний схід), Ясинуватої (схід). В ході обстрілів противник застосував міномет, а також снайперів.

Маріупольський напрямок

Вчора відбулося 10 ворожих обстрілів по всьому фронту від Мар’їнки до Широкиного.

Вчора ввечері ворожий БПЛА проводив повітряну розвідку над тимчасово окупованими територіями. Встановлено, що він прилетів з Росії.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 7 – отримали поранення. Ці втрати сили АТО понесли на Донецькому напрямку.

Інформація про втрати противника: вчора до моргу Донецької обласної клінічної лікарні ім. Калініна доставлено одного загиблого, а до спец відділення – 2 поранених окупантів. Також до моргу залізничної лікарні Ясинуватої доставлено 8 загиблих та 11 поранених бойовиків, які брали участь у бойових діях в Авдіївській промзоні», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *