ОСТАННІ НОВИНИ

За добу у зоні АТО не загинув жоден боєць

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Двоє військовослужбовців ЗСУ, що охороняли прифронтову смугу, зазнали поранень внаслідок підриву на вибуховому пристрої. Інцидент стався у Горлівській агломерації. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

map

«Луганський напрямок

Ворог тричі порушив режим тиші – у Кримському та Попаснянському районі. Всі провокації відбулися у другій половині доби. Один раз окупанти застосували БМП.

Донецький напрямок

Ворог здійснив 2 обстріли в Авдіївській промзоні. Обидва тривали майже 2 години. Вогонь вівся з боку Ясинуватої.

Зазначимо, що противник знову використав 82-мм та 120-мм міномети (випущено понад 20 мін).

Маріупольський напрямок

Найгарячішою точкою вчора було Новотроїцьке, де в темну пору доби окупанти здійснили низку мінометних обстрілів. Також ворожа провокація відбулася у Широкиному. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 5 ворожих обстрілів, зокрема 3 мінометних.

Втрати противника за минулу добу: до лікарні №1 Макіївки доставлено 3 загиблих та 3 поранених, а до Донецької обласної клінічної лікарні імені Калініна – 4 загиблих та 3 поранених бойовиків зі складу так званого «1-го армійського корпусу» – бандформування «ДНР», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *