ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пройде Тиждень безпеки дорожнього руху

|

На дорогах Львівщини з 16 по 22 травня пройде Тиждень безпеки дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

bezpeka

Служба  автомобільних доріг у Львівській області задля безпеки руху на автошляхах Львівщини розпочала роботи з ремонту та відновлення бар’єрного огородження, заміни, встановлення дорожніх знаків, поновлення дорожньої розмітки та смуг пішохідних переходів.

Станом на 6 травня з початку поточного року дорожники замінили 133 дорожніх знаки, нанесено розмітку протяжністю 181,3 тис. м., встановлено 1300 м бар’єрного огородження.

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснюєорганізацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *