ОСТАННІ НОВИНИ

Корбан по Skype «благословив» Батенка на політичне царство Коломойського

|

Політрада партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» обрала своїм головою народного депутата Львівщини Тараса Батенка. Відповідне рішення було ухвалене 13 травня в Києві. За нього проголосували 23 із 31 члена політичної ради УКРОПу. Обрання Тараса Батенка підтримав і Геннадій Корбан, який перебував на Skype-зв’язку. Про це повідомляє прес-служба політичної партії «УКРОП».

batenko1

 

Питання про переобрання голови політради було внесене на розгляд Денисом Борисенком, який тимчасово виконував ці функції з січня 2016 року.

Рішення про обрання Тараса Батенка набуде чинності після проведення 8-го з’їзду політичної партії УКРОП, який, за рішенням політради, відбудеться 19 травня в Києві. На ньому будуть висунуті кандидати від партії для участі в проміжних виборах до Верховної Ради України.

Довідка:

Тарас Батенко народився у Львові 20 червня 1974 року. На початку політичної кар’єри брав активну участь у діяльності Української республіканської партії, яку очолював герой України Левко Лук’яненко. У часи Помаранчевої революції очолював виборчий штаб Віктора Ющенка у Львівській області. Згодом став очільником прес-служби Львівської ОДА. В цей час перебуває на посаді депутата обласної ради. Слід зазначити, що майже 40% виборців Золочівського округу віддали за нього свої голоси.

У 2012 році той самий Золочівський район не підтримав кандидатуру Батенка у виборах у Верховну Раду, проте у 2014 майже половина виборців віддали за нього свої голоси. Тоді Тарас Батенко балотувався від “БПП”.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *