ОСТАННІ НОВИНИ

У Золочеві правоохоронці «борються» з жінкою, що не виконує своїх батьківський обов’язків

|

На Львівщині правоохоронці виявляють батьків, котрі незалежно ставляться до виховання дітей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

погана мама

У Золочеві правоохоронці провели рейдові перевірки щодо виявлення дітей, котрі залишились без догляду дорослих та перевірки сімей, у яких батьки неналежно виконують свої обов’язки з виховання дітей.

Під час рейду правоохоронці перевірили сім’ю, що проживає у Золочеві і у якій виховується трирічний хлопчик. Під час перевірки встановлено, що 26-річна мати дитини злісно ухиляється від виконання своїх батьківський обов’язків. Гроші, які вона отримує від держави і повинна використовувати на дитину, витрачаються не за призначенням.

Працівники поліції доставили хлопчика у Золочівську дитячу лікарню для обстеження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 164 (злісне ухилення від сплати встановлених за рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів), а також злісне ухилення батьків від утримання неповнолітніх або непрацездатних дітей, що перебувають на їх утриманні) КК України. Скоєне карається громадськими роботами на строк від вісімдесяти до ста двадцяти годин або виправними роботами на строк до одного року, або обмеженням волі на строк до двох років.

Фото: trktvs.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *