ОСТАННІ НОВИНИ

Сергій Лещенко: «Хай живе Коломойський! «Закон Луценка» завізований Парубієм та направлений Порошенку»

|

Нардеп та журналіст про те як в Раді клани олігархів допомагають Юрію Луценку стати новим Генеральним прокурором України.

18

«Хай живе Коломойський! Юрій Луценко мчить на посаду генерального прокурора голосами одіозного олігарха, борги якого перед бюджетом досягають 20 мільярдів гривень, а справу про замах на адвоката Карпенка так і не було завершено.

Результати голосування за закон про призначення Луценка генеральним прокурором: група Коломойського «Відродження» 20 дала голос, ще 5 позафракційних депутатів з групи Коломойського (Батенко, Дідич, Дубінін, Денисенко, Шевченко). 14 голосів дає група газових олігархів «Воля народу», які облизуються на державну компанію «Укргазвидобування».

Загалом 39 голосів із 258-ми за «закон Луценка» дають два олігархічні клани. Я не вірю в незалежність генерального прокурора, заради якого зламали через коліно парламент, витерли ноги об Конституцію і міжнародні зобов’язання України, а основні голоси за це дали два олігархічні клани. Ціна цих вчинків неминуче наздожене головного ідеолога процесу – президента з Петра Порошенка…

Намагалися з Юрієм Левченком зареєструвати проект постанови про скасування голосування за «закон Луценко». Те, що передбачено статтею 48 регламенту. Робили для того, щоб зупинити візування закону спікером.

Але от біда – в секторі реєстрації «раптово» зник інтернет, а внутрішня база парламенту перестала працювати, і… нічого неможливо зареєструвати. Поки розбирался, Парубій зробив свою справу. Щойно підійшов до нього – «закон Луценка» ним вже завізований та направлений до Порошенка на підпис. Ось такий у нас новий спікер – «розводить» не гірше за Гройсмана!

Голосування за Луценка-генпрокурора очікується сьогодні ж о 16 годині”, – йдеться у повідомленні Сергія Лещенка у Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *