ОСТАННІ НОВИНИ

На львівській митниці викрили «подвійну» оборудку з причепом

|

Громадянин України намагався ввезти напівпричіп вартістю понад 170 тисяч гривень за документами, що містять неправдиві відомості. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

dfs

У пункт пропуску «Рава-Руська» смугою руху «червоний коридор» на в`їзд в Україну заїхав транспортний засіб марки «ДАФ» з напівпричепом «Krone SPR27», 2005 року випуску.

До митного контролю на переміщуваний товар громадянин подав товаросупровідні документи, згідно з якими переміщується напівпричіп на адресу ПП в м. Луцьк, а  продавцем зазначено фірму з Канади і вартість товару становить  4000 EUR.

Під час огляду кабіни автомобіля митники виявили документи, згідно з якими продавцем була німецька фірма, а покупцем – громадянин з м. Дніпропетровськ, і  вартість напівпричепа – 6000 EUR.

Таким чином, українець намагався перемістити товар з приховуванням від митного контролю шляхом подання для  здійснення митного контролю документів, що містять неправдиві відомості щодо відправника, одержувача та вартості товару.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *