ОСТАННІ НОВИНИ

Надії Савченко – 35: львів’ян запрошують «запалити небо»

|

У честь Дня народження Савченко у Львові 11 травня проведуть флешмоб з ліхтариками. Про це у Facebook повідомила подруга льотчиці, львівський журналіст Ірина Юзик, передає кореспондент Львівського порталу.

савченко

Надія Савченко сьогодні відзначає своє 35-річчя.

«За 35 років відслужити в десантурі, побувати на війні в Іраку, відучитися в авіаційному вузі, відслужити у вертолітному полку, відбути революцію, поїхати на війну, два роки відсидіти у російській в’язниці, пережити кілька тривалих голодувань… Вона стала для мене героєм ще на етапі служби у вертолітному полку. Але головне, що стала другом. Надя не любить урочистих вітань: каже, та візьми-подзвони просто так, коли захочеться, а не згадуй за мене раз на рік. Колись я так і робила. І робитиму, коли знову матиму змогу дзвонити хоч у 3 ночі! Ну а сьогодні о 21.00 біля пам’ятника Шевченка спробую “запалити небо”. Приходьте, друзі, запустимо небесні ліхтарики», – запрошує журналістка.

Водночас схожий флешмоб відбудеться у столиці.

«Віра Савченко робить те саме у Києві (тільки на годину раніше). Абсолютний збіг, жодних домовленостей, така собі телепатія.  Але ми раді, що так вийшло!», – зазначає І. Юзик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *