ОСТАННІ НОВИНИ

П’яна ніч у Львові: 15 водіїв «попались» за кермом

|

Львівські патрульні вночі 10 травня склали 15 протоколів на нетверезих водіїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

1

На вулиці Новознесенській сталася ДТП без потерпілих .22-річний Водій Peugeot не впорався з керуванням і наїхав на бордюр. Водійського посвідчення у нього не було. Драгер встановив – 1.44 проміле.
Вулиця Зелена: водій автомобіля Toyota з ознаками алкосп’яніння відмовився від проходження огляду. Патрульні склали протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані .
На вулиці Науковій, 20-річний  водій на автомобілі ВАЗ 2101 із незакріпленими у встановленому місці номерними знаками, взагалі ніколи не отримував водійського посвідчення. Від огляду відмовився. У 2015 році вже притягався за керування автомобілем у нетверезому стані. Автомобіль забрав тверезий водій під розписку.
На вулиці Грінченка порушив правила дорожнього руху водій автомобіля Mercedes E 270. Результат драгера – 0.43 проміле.
В автомобіля ВАЗ 2106, який їхав вулицею Зеленою  була несправна під світка номерного знаку. Перевірка на пристрої драгер встановила -1.15 проміле.
На вулиці Пасічній водій автомобіля Volkswagen Multivan їхав, не вмикаючи поворотів. При спілкуванні виявили ознаки алкосп’яніння. Він проходження огляду відмовився.
На вулиці Сихівській автомобіль ВАЗ 2109 порушив правил дорожнього руху і при спілкуванні з водієм патрульні виявили ознаки наркотичного сп‘яніння. Від огляду водій відмовився.
На вулиці Угорській, водій автомобіля Волга здійснив зупинку на зупинці громадського транспорту. Від водія був чутний запах алкоголю. Пристрій Драгер показав 1 проміле..
На вул.Угорській рухався автомобіль Іолга ВС6686ЕС, який здійснив зупинку на зупинці громадського транспорту, розмовляючи з водієм патрульні відчули запах алкоголю з порожнини рота, результат Драгеру 1.00 промілле + висновок лікаря, що підтверджує, що водій перебував в стані сп’яніння, на водія винесено постанову по ч1ст122 та складено протокол по ч1ст130.
На вулиці Виговського автомобіль Volkswagen Passat мав результат перевірки на стан сп‘яніння – 2.09 проміле.

На вулиці Костя Левицького водій автомобіля ВАЗ 2108 мав результат – 1.17 проміле.
Водій позашляховика Jeep їхав без номерів. Перевірка на драгері встановила – 0.79 проміле.
У водія автомобіля ЗАЗ Форза, якого патрульні зупинили на проспекті Червоної Калини результат – 1.39 проміле.
На автодорозі Львів – Краковець (М10) 24км патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Passat за порушення правил обгону. Водій перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат драгера – 1.71 проміле.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *