ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині взялися за лабораторний контроль асфальту на трасі Львів – Ужгород

|

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела лабораторний контроль якості вирівнюючого асфальтобетонного покриття, який влаштовують на автодорозі Н-13Львів – Самбір – Ужгород. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі служби автомобільних доріг у Львівській області.

DSCN0742

DSCN0744

Працівники лабораторії провели забір проб шарів дорожнього одягу на різних ділянках автодороги для подальшого контролю якості вимогам нормативних стандартів.

DSCN0801

DSCN0807

Станом на ранок 06 травня проведено роботи з фрезерування існуючого покриття  протяжністю 16,6 км, влаштування вирівнюючого шару 12,4км (ліва смуга), укріплення узбіччя протяжністю 2,2 км.

DSCN0813

Окрім того, ведуться роботи з влаштування з’їздів, лотків водовідведення та металевого огородження.

DSCN0917

Роботи виконує компанія ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

DSCN0932

Рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.

DSCN0946

Нагадуємо, 19 квітня поточного року  розпочато роботи з поточного середнього ремонту на автодорозі Львів – Ужгород на ділянці км 74 км +199м – 156км+203м.

Роботи проводяться за рахунок надходжень до спеціального фонду обласного бюджету 50 відсотків від суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на території Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *