ОСТАННІ НОВИНИ

«Нічний вовк» із банди «Хірурга» живе на вулиці Кульпарківській у Львові

|

«Славнозвісний» байкер «Нічних вовків» із мотоциклом з львівськими номерами реєстрації Олександр Алхіменко очевидно живе на вулиці Кульпарківській у Львові (з етичних міркувань номер будинку не вказуємо). Про це вдалося з’ясувати кореспонденту Львівського порталу.

900

У телефонному довіднику Львова зареєстровано трьох Алхіменків, проте лише одного абонента із необхідними ініціалами. Кореспондент Львівського порталу зателефонував за вказаним номером стаціонарного телефону. Жіночий голос, який взяв слухавку, на запитання: «Коли повернеться Саша?», відповів: «Завтра – післязавтра».

Як відомо, мотоциклісти російського клубу «Нічні вовки», які вчиняють мотопробіг «Дороги Перемоги – на Берлін», планують зустріти День Перемоги в Берліні. Вочевидь на повернення додому львівському «вовку» якраз і знадобиться день-два.

Раніше Львівський портал повідомляв, що серед російських байкерів – друзів Путіна є львів’янин. Невдовзі його ідентифікували.  До цього «Нічних вовків» у Празі зустріли вигуками «Геть!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *