ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник Львівської митниці визнав присутність корупції в органі

|

Начальник Львівської митниці Левко Прокипчук заявив, що корупція в цьому органі присутня. Про це він сказав в ефірі телеканалу “112 Україна“.

митниця

«Якщо є випадки, які виявляють це, то вже можна говорити, що вона є (корупція, – ред.), тобто такі випадки були, ми в силу своїх можливостей, в силу інформації, якою ми володіємо, з цим боремося», – сказав він.

Крім того, він повідомив, що в мобільні групи, які будуть створені для боротьби з контрабандою, увійдуть представники СБУ, НАБУ, Нацполіції, ДФС і прикордонної служби.

“Конкретні повноваження не обговорювалися, але суть їхньої роботи полягала в тому, що вони будуть оперативно і несподівано з’являтися в найризикованіших місцях і, відповідно, таким чином перевіряти, наскільки працівники митниці дотримуються вимог чинного законодавства”, – пояснив він.

На питання, коли будуть створені ці мобільні групи, Прокипчук сказав, що у нього склалося враження, що вони вже створені і це ніхто не анонсує.

Він додав, що робота цих груп прискорить процес наведення порядку на митниці.

Нагадаємо, що вчора під час своєї робочої поїздки на Львівщині прем’єр-міністр Володимир Гройсман анонсував створення спеціальних мобільних груп, що боротимуться з непорядком на митниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *