ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали ґвалтівника-збоченця, що знущався над жінкою

|

Правоохоронці затримали чоловіка, який жорстоко побив та зґвалтував жительку Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

згвалтування

До Шевченківського відділу поліції з заявою про зґвалтування звернулась 29-річна мешканка одного із сіл Пустомитівського району. Жінка повідомила, що 3 травня чоловік, з яким вона нещодавно познайомилась, приїхав до неї в село та запросив її до себе в гості у Львів, щоб разом відсвяткувати Великдень.

У своєму помешканні зловмисник накинувся на гостю, побив та зґвалтував її. Після цього чоловік почав знущатися над жертвою: поголив їй голову і знову зґвалтував у неприродній спосіб. Скориставшись нагодою, жінка втекла з квартири та звернулась за допомогою до поліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 40-річний львів’янин. Невдовзі, 5 травня, працівники Шевченківського відділу поліції визначили місцеперебування чоловіка, оскільки після скоєного за місцем проживання він не з‘являвся, та затримали його на території однієї з військових частин області. Встановлено, що у травні зловмисник мав намір виїхати у зону проведення антитерористичної операції.

«Жінку було жорстоко побито та зґвалтовано. Зараз вона перебуває в лікарні, куди звернулася за медичною допомогою після всіх цих подій. Затриманий пояснив, що на момент скоєння злочину він перебував у стані алкогольного сп’яніння, а в такому стані, за його словами, він поводиться неадекватно. Ми перевіряємо причетність затриманого до скоєння інших подібних злочинів», – розповів начальник Шевченківського відділу поліції полковник поліції Ігор Петрик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 152 КК України (Згвалтування) та ч.1. ст. 153 КК України (Задоволення статевої пристрасті неприродним способом). Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до десяти років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *