ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр-бодібілдер похизувався своєю формою

|

Під час робочого візиту на Львівщину міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик похвалився тим, що щодня пробігає десять кілометрів і активно займається спортом. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

723a
Ігор Насалик сьогодні

«Встаю пів на п’яту ранку, коли всі вдома ще сплять. Правда, все одно пробігаю десять кілометрів, як би не було», – зазначив він.

722
Не далекий 2013 рік

І продовжив: «У австро-угорців було так, коли ти приходив на посаду, то тебе зважували, і коли йшов – знову важили. Якщо набрав вагу, то більше на подібну роботу не брали. Тому й займаюся активно спортом. І, взагалі, у мене спортивна уся сім’я».

721
У 2007 році Ігор Насалик завойовував медалі

Як пишуть ЗМІ, Ігор Насалик є виступаючим бодібілдером. У 2013-му новоспечений чиновник виступав на Чемпіонаті України від федерації UBPF. Тоді він виступив у категорії «ветерани».

На той момент будучи мером Калуша, Ігор Насалик став найстаршим серед усіх учасників змагань. Незважаючи на це, йому вдалося увійти до трійки найсильніших на чемпіонаті – з 16-и учасників в його віковій категорії.

І це не єдине досягнення нового міністра. У 2009 році у Калуші відбувся відкритий Чемпіонат України з пауерліфтингу і жиму лежачи під проводом новоствореної федерації GPU (Global Power Union) та за підтримки міського голови Калуша. Ігор Насалик тоді взяв участь у турнірі у ваговій категорії до 100 кг й у віковій групі 45-49 років. Як результат — І місце, золота медаль і 135 кг у положенні жиму лежачи. Участь у цій категорії і цій віковій групі взяли четверо спортсменів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *