ОСТАННІ НОВИНИ

На дорогах Львівщини ліквідували майже 60 тисяч кв м аварійної ямковості

|

Із початку поточного року підрядні організації ліквідували у Львівській області понад 57 тис. кв м аварійної ямковості на автомобільних дорогах загального користування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

дорога

Так, філіями ДП «Львівський облавтодор» та іншими підрядними організаціями з початку поточного року ліквідовано 57 062  м2 аварійної ямковості. Роботи ведуться як традиційним методом – гарячим асфальтобетоном, так і щебеневим матеріалами в залежності від типу дорожнього покриття.

Окрім того, в цей же період проведено роботи з прибирання  сміття, вирубки порослі та чагарників, відновлення дорожніх знаків, планування узбіччя, нанесення дорожньої розмітки тощо

Роботи з ліквідації аварійної ямковості (поточного експлуатаційного утримання автомобільних доріг)  виконуються на автомобільних дорогах державного значення та автодорогах загального користування та проводяться за сприятливих погодних умов.

Довідка

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2015 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *